Deprecated: Required parameter $prod follows optional parameter $string in /var/www/nlsaledwww-santa/wordpress/current/wp-content/plugins/woo-custom-product-addons-pro/includes/class-wcpa-form.php on line 665
class="site-main post-49 page type-page status-publish hentry">

Baynhams PeRSO 2.0

Hulpdiensten zijn de eerstelijns verdediging tegen de pandemie. Om succes te garanderen bij het leveren van langdurige patiëntenzorg is een effectievere en betrouwbaardere oplossing voor traditionele gezichtsmasker-PBM’s vereist. Het moet de problemen van slechte pasvorm aanpakken en de prestaties aanzienlijk verbeteren om bescherming tegen het COVID-19-virus te garanderen.

Hulpdiensten hebben een zeer positieve reactie geuit op het concept van een draagbaar gefilterd ademhalingstoestel op basis van het eerste conceptontwerp. Communicatie is gemakkelijker via een gelaatsscherm met extra beschermingseigenschappen voor de drager en verbetering van de patiëntenzorg. Het gebruik van vergelijkbare beademingsapparatuur met positieve druk in de gezondheidszorg in Zuid-Korea en Singapore heeft bewezen het infectiepercentage van gezondheidswerkers drastisch te verminderen in vergelijking met het infectiepercentage van gezondheidswerkers die gelaagde gezichtsmaskers met meerdere lagen gebruiken in Spanje en Italië.

Gebaseerd op de eerste ontwerpen die zijn uitgevoerd door Southampton University, biedt Baynhams met genoegen de PeRSo 2.0 aan.

Meer informatie of offerte aanvragen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download productsheet

Inclusief de meest gestelde vragen en alle informatie.

Download handleiding

De handleiding van de PeRSO 2.0